HomeOver internetverzekering.nlOnline verzekering afsluitenVerzekering online premie berekenenLinksContact
Schadecoach
Wilt u een schade melden, zoekt u hulp bij het invullen van een schadeformulier of de status van een reeds bestaande schade weten?
De schadecoach helpt u verder bij het beantwoorden van alle vragen op het gebied van uw schade.

U wilt een schade melden, vul dan het algemene schademeldingsformulier ( hierzo een link naar het schade meldingsformulier) in en daarna het originele schadeformulier van uw verzekeraar. Print het formulier uit en stuur deze per post naar Internetverzekering.nl


U kunt u schade op twee verschillende manieren indienen bij Internetverzekering.nlMogelijkheid 1.

U vult het schadeformulier van uw verzekeraar in en stuurt deze op naar Internetverzekering.nl


•  Schade aan auto (europees schadeformulier )

Vul dit schadeformulier bij schade aan uw auto altijd in, ook al heeft u op het eerste gezicht geen schade door een aanrijding aan uw auto! Zorg voor een exemplaar voor in de auto, zodat u altijd ter plaatse het schadeformulier kunt invullen samen met de tegenpartij, let op dat er een handtekening van u en van de tegenpartij op het formulier komt. Stuur dit formulier naar internetverzekering.nl, wij nemen na ontvangst contact met u op voor de verdere afwikkeling.

•  Schade anders (schadeformulier van London , BudgioASR en Klaverblad )


Vul dit schadeformulier in bij andere schade dan aan uw auto, bijvoorbeeld voor een schade of diefstal aan een verzekerd object. Stuur dit schadeformulier naar Internetverzekering.nl, wij nemen na ontvangst contact met u op voor de verdere afwikkeling.

Mogelijkheid 2.

De schadecoach.

U maakt gebruik van de schadecoach, u meld dit door middel van het invullen van het schadecoach formulierVul het vragenformulier in voor de schadecoach >>


De schadecoach neemt contact met u op na ontvangst van het vragenformulier, vermeld altijd een goed bereikbaar telefoonnummer, de schadecoach kan u dan makkelijk bereiken.


Wat doet de schadecoach nog meer?

•  Hulp bij schade, de schadecoach regelt de afhandeling van de schade vanaf het moment van melding van de scahde tot en met de oplossing.

•  Hulp bij het melden van een schade via onze internetsite of door het inschakelen van een reparateur of voor het inschakelen van een expertisebureau voor het vaststellen van de schade

•  Voor alle overige vragen of hulp

•  Telefonisch opvragen van de status van een bestaande schade


Vul het vragenformulier in voor de schadecoach >>


Untitled Document
Inloggenschade melden


Naam
Telefoon


Untitled Document
Schadecoach raadplegen